Jdi na obsah Jdi na menu

NOVÉ Spárové pásy Sika

 

Sika® - spárové pásy / těsnicí pásySpárové těsnicí pásy a profily z PVC pro těsnění pracovních a dilatačních spár v betonových konstrukcích. Různé tvary a typy podle způsobu použití. Odolné vůči chemikáliím, odpadním vodám i pro pitnou vodu. Pásy se spojují svařováním. Teplotní odolnost: -35°C až +55°C, průtažnost 300 %, pevnost v tahu 12,5 N/mm2. Barva: pásy do pracovních spár - šedé, do dilatačních spár - žluté.Typy pásů: podle způsobu osazení :-vnitřní a vnější, podle typu těsněné spáry: pracovní a dilatační. Spojování pásů: svařováním (konce pásů se nataví a spojí), u některých typů pásů do pracovních spár i lepením na přesah. Známé také pod názvem Fugenband.
PoužitíSika spárové pásy mohou být použity i proti vodnímu tlaku: zadržují vodu uvnitř nádrží, vodojemů, hrází, kanalizačních jímek, kanálků, stok, mostů, bazénů, mokrých míst apod. chrání konstrukce před účinky vody: parkovací domy, balkóny, základové konstrukce, skladiště, sklepy apod. typy: centrálně umístěný spárový pás vhodný pro pracovní a dilatační spáry (více informací v technických listech)
Vlastnosti použitelné pro vysoké vodní tlaky flexibilní svařitelné horkým vzduchem trvale odolné proti solným roztokům a odpadní vodě - See more at: http://cze.sika.com/cs/produkty_a_reseni/stavebnictvi/02a015/02a015sa99/02a015sa99100/02a015sa99106.html#sthash.WJ663tFI.dpuf

 

 

img_3992.jpg